Verlies in de breedste zin van het woord kan met alle soorten verlies te maken hebben.

Verlies van je baan, je partner, ouders maar ook van een andere manier van verlies. Via mijn manier van caoching en begeleiding krijg je weer toegang tot je ware kracht en potentie. Het is een sterk middel om weer bij je onderbewuste te komen. In verbinding te voelen met je essentie. Want vanuit je hart verbind je je dan met vader Hemel en moeder aarde.

Doordat je bij mij niet alleen aan de gang gaat met coaching, maar omdat het materiaal klei erbij wordt gepakt, leer je dat wat nog geen woorden heeft vorm te geven in klei. Klei is zo aards en vanzelfsprekend dat het zich laat vormen naar jouw gevoel op dat moment. Wat ontstaat is dat je het in een ander daglicht kunt plaatsen op een manier die je nog nooit gezien hebt. Je maakt je onderbewuste, je gevoel visueel. Dat is heel krachtig!

Met de jarenlange ervaring met lesgeven in keramiek, de opleiding rouwvrouw en de opleiding tot effortless coach heb je bij Julia een totaalpakket dat uniek is. Ze laat je jouw pad lopen en weet je als geen ander door de processen heen te begeleiden. Totdat je een nieuw beeld (novasculptura) hebt gevormd van de nieuwe werkelijkheid.