urn maken

Waar woorden moeilijk te vinden zijn, komen we snel tot de kern, zodat je na rouw weer van stilstand naar groei kunt gaan. En iedere dag dat je naar je beeld kijkt de kracht vinden van jouw nieuwe beeld voor de toekomst.

Wat zijn de voordelen?

  • Door verscheidene interventies kom je beter in contact met je gevoel.
  • Je voelt de verbinding weer!
  • Je krijgt inzicht in het proces.
  • Het is een hele prachtige manier om verdriet om te zetten in iets moois en dierbaars.
  • Klei is een heel aards materiaal, neemt de lichaamstemperatuur aan en vormt zich naar je gevoel
  • Een prachtige locatie in Midden Nederland

Praktisch hoe ziet het maken van een beeld in klei eruit?

Bijna alles wat je bedenkt is mogelijk! We kunnen ook als basis een bolvorm nemen, zo is ook de kikker hierboven ontstaan. Wil je intuïtief iets laten ontstaan, ​dan is dat ook een mogelijkheid. Zo’n beeld is altijd nog uit te hollen, mocht je er as in willen. 

Als het een bronzen beeld gaat worden, brengen we het beeld in natte klei naar de bronsgieter. Bij een keramiekenbeeld geld er droogtijd. Na een eerste bak komt er dan glazuur of oxide op en volgt er een tweede bak. De keramiekoven staat in hier op locatie.

 

Ervaringen:

Ik heb bij Julia in haar atelier zelf een eigen urn voor mijn vader gemaakt. Ik heb echt even de verbinding weer gevoeld met mijn vader!”
Ursula

“Ik merkte dat ik mij meteen vertrouwd voelde bij Julia. Door goede vraagstelling kwamen we meteen tot veel diepgang. Ik heb er veel aan gehad, want dingen beginnen nu weer te stromen!”
Joyce

“De coaching erbij was heel fijn! Het heeft tot mooie inzichten geleid. En dan ook nog met een tastbare herinnering naar huis! prachtig!”
Yvette