Coachpraktijk Nova Sculptura

Julia Merkelijn

06-45614895

Novasculptura@outlook.com

www.novasculptura.nl

Coaching

De coaching is een co actieve vorm van coaching, jij houdt zelf de regie. We werken met beperkende overtuigingen en de opgeslagen herinneringen in je eigen lijf. En we volgen de 5 beginselen van groei: Connectie, Circulatie, Aanwezigheid, Intentie en Realisatie.

5 principles of growth

Creatie

Samen een beeld of urn maken van keramiek of brons is ook mogelijk in het atelier in Nieuwegein. Julia maakt ook in opdracht.

Workshops

Af en toe is er ook een workshop in het atelier, zoals Herinnering in Terra, een geboorteschaal maken of Sculptura nova; een beeld maken ter nagedachtenis na verlies.

workshop atelier
Een workshop

Met deze krachtige combinatie zie ik dat je met verdriet, na een onstuimige periode, weer echt thuiskomt bij jezelf en in verbinding komt, waardoor er weer plaats is voor groei.

Ja het lijkt je wel wat om vrijblijvend een afspraak met mij te maken om erachter te komen of deze manier van coaching wat voor je is. Dan nodig ik je uit voor een gratis kennismakingssessie.

Is het wat? Dan gaan we een traject in van minimaal 3 maanden.

Waarom 3 maanden? Omdat je na 2 maanden vaak terug valt in je oude patroon, we willen van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam en dat kost ongeveer 3-6 maanden. De begeleiding is intensief inclusief tussendoor contactmomenten. En mocht het nodig zijn om eerder een coaching te hebben, dan passen we de afspraak erop aan. Kortom 3 maanden volledig er voor je zijn, zodat jij jouw doel bereikt.